Supraveghere Video

Sisteme de ultimă generație la cele mai mici prețuri.

Sisteme de supraveghere video

Camerele de supraveghere sunt cea mai bună soluție pentru a monitoriza ceea ce se întamplă în interiorul casei, a biroului, a anexelor sau a exteriorului locuinței atât timp cât sunteți plecat de acasă. Camerele care au fost dezvoltate pentru a realiza o supraveghere de ansamblu au ca scop vizualizarea generală a unor obiective, zone sau urmărirea unor acțiuni care nu sunt relevante la nivel de detalii. Alte camere au integrat un senzor care poate oferi detalii şi care permit identificarea de persoane şi obiecte. Aceaste sunt dotate cu o tehnologie mai avansată şi cu lentile care au capacitatea de a capta imagini în detaliu pentru a face diferența. De asemenea camerele de acest tip au numeroase funcții care imbunătătesc calitatea imaginilor trasnimse. Calitatea imaginii este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei camere. Este în schimb un aspect greu de măsurat şi cuantificat. Cea mai bună soluție pentru a determina calitatea imaginii unei camere de supraveghere este să compari imaginile transmise de acestea.

Clasificare sisteme de supraveghere video în funcție de rezistența la exterior

Acest lucru se referă în special la posibilitatile acestor sisteme de supraveghere video de a rezista la intemperii, iar ca şi categorii întâlnim: sisteme de supraveghere video de interior (acestea pot fi folosite pentru locații în interiorul clădirilor) şi sisteme de supraveghere video de exterior (după cum reiese şi din denumirea lor, se pot folosi inclusiv la exterior, deoarece au fost proiectate şi realizate astfel încât să reziste la toate tipurile de intemperii, adică ploi, vânt, zăpadă. În general, aceste sisteme pot să funcționeze într-un interval termic de la -20 până la 120 grade Celsius, ceea ce le face potrivite pentru țara noastră.)

Clasificare sisteme de supraveghere video în funcție de prelucrarea semnalului

De această caracteristicv depinde foarte mult calitatea imaginii produse. Ca şi clasificare, în această categorii întâlnim sisteme de supraveghere video analogice (care sunt de generaţie mai veche şi care vă oferă imagini mai slabe din punct de vedere calitativ) şi sisteme de supraveghere video digitale (sunt de generaţie mai nouă şi oferă imagini mai bună calitate, însă, în mod evident, sunt şi ceva mai costisitoate decat cele analogice)

Clasificare sisteme de supraveghere video în funcție de felul conectivității

În funcție de caracteristicile locației în care vreți să le montați, modul în care se conectează aceste sisteme de supraveghere video poate să stabilească dacă vă sunt sau nu utile, deoarece în această categorie întâlnim: sisteme de supraveghere video care se conectează prin cablu (şi care au nevoie de realizarea unei retele de fire) şi sisteme de supraveghere video wireless (acestea conectează camerele prin intermediul undelor radio, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi nevoiți să trageți niciun fir).

Camere video analogice

Au avantajul că se pot monta la distanţe foarte mari de DVR.

Camere video digitale

Conectivitatea sşi setările sunt mai ample, costurile sunt mai ridicate dar şi calitatea imaginilor este pe masură.


 • Intervenţie

  În baza contractului de mentenanţă intervenim în maxim 24 ore de la sesizarea unei probleme.

 • Suport tehnic

  Pentru toate contractele de mentenanţă oferim suport tehnic telefonic GRATUIT.

 • Diagnoză profesională

  Diagnoză gratuită pentru sistemele cu contract de mentenanţă.

 • Transport

  Livrare în 24 ore pentru Bucureşti şi Ilfov


Preţuri service

Tip Tarif cu contract de mentenanţă Tarif fără contract de mentenanţă
Deplasare 50 RON 100 RON
Diagnoză 0 RON 150 RON
Înlocuire componentă 0-50 RON / componentă 200 RON / componentă

Ai găsit ceea ce ai nevoie ?

Pentru detalii suplimentare te rugăm să se contactezi
Contact

Sfaturi pentru alegerea sistemului

 • Nu cumpăraţi cele mai ieftine componente
 • Studiaţi cu atenţie ofertele
 • Cereţi explicaţii pentru orice nelămurire
 • Dimensionaţi sistemul de la început pentru eventuale extinderi
 • Încheiaţi un contract de mentenanţă