Mentenanță servere Windows şi Linux

Contracte de mentenanță personalizate.

SERVICII IT PROFESIONALE

Oferim Externalizare IT profesională pentru companiile din Bucuresti şi Ilfov care doresc să se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii şi departamentului IT şi, astfel, să işi poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale business-ului. Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiați de reducerea costurilor IT şi, în acelasi timp, capatăti un control total, previzibil şi transparent asupra acestora. Veți fi mai mult decat incantați de disponibilitatea mare a serviciului şi de suportul angajaților nostri. Experiența, calificările şi certificările membrilor echipei noastre, oferă suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un înalt nivel de profesionalism. Prin Externalizare IT beneficiați de toată gama noastră de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Gazduire şi Promovare Site şi Email, toate integrate într-un pachet complet personalizabil şi adaptat cerințelor dvs. Infrastructura operatională şi departamentul IT sunt adevărate zone nevralgice în interiorul multor companii din Romania. Intelegem şi vă putem elibera de această grijă, pentru ca echipa să se poată concentra pe activitătile care aduc mai multă valoare afacerii.

CE ESTE EXTERNALIZAREA IT?

Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezintă colaborarea cu o companie care să asigure funcțiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce în ce mai multe companii aleg să externalizeze, dintr-un mix de motive care țin de accesarea unui know-how superior fața de cel existent în cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialişti sau pur şi simplu de reducerea costurilor.
Da, este mai eficient şi mai ieftin să externalizați serviciile IT! Cu până la 80% mai ieftin, pe lângă multe alte avantaje.
Dar, NU UITATI că este recomandat să verificați dacă firmele care vă oferă aceste servicii au personal calificat.

CARE SUNT BENEFICIILE ?

Costurile reduse cu personalul, care va permit sa economisiți sau sa directionați investiția catre echipamente şi tehnologii care fac diferențas
- aveți control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize
- disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri
- acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT, Gazduire şi Promovare Site
- pachetele personalizate dupa nevoile afacerii dumneavoastra

AVANTAJELE SERVICIULUI NOSTRU DE EXTERNALIZARE IT

- intervenim oricând este necesar, prompt şi responsabil
- oferim consultanță şi suport tehnic de specialitate GRATUIT
- răspundem contractual pentru toate intervențiile efectuate
- oferim consultanță pentru achiziții IT şi software

EXTERNALIZARE IT ÎNSEAMNĂ INFRASTRUCTURĂ DE CREŞTERE

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un întreg departament IT intern care să țină pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Dacă sunt aduşi prea mulți oameni, riscați să creatț un departament supradimensionat, în care nu toată lumea are încarcare 100%. La cealaltă extremă este situația unui număr insuficient de angațati. Externalizarea IT oferă o soluție scalabilă pentru controlul proceselor companiei.
-Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate în asa fel încat să vă permită să răspundeți prompt schimbărilor de pe piață – sau a celor din compania dvs.
-Prin externalizare obtineți costuri scăzute pentru IT şi garanția păstrării cunoştințelor specifice a sistemelor dumneavoastră informatice în baza noastră de date şi folosirea lor indiferent de operator. Veți beneficia de asemenea de personal cu o experiență vastă, dobândită prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum şi de timpi foarte buni de răspuns.
-Externalizând serviciile IT dispar impozitele şi taxele adiționale salariului pentru un administrator IT, care aproape vă dublează costurile.
-Costurile mult mai mici decât în cazul unui administrator de rețea intern!


 • Intervenţie

  În baza contractului de mentenanţă intervenim în maxim 24 ore de la sesizarea unei probleme.

 • Suport tehnic

  Pentru toate contractele de mentenanţă oferim suport tehnic telefonic GRATUIT.

 • Diagnoză profesională

  Întocmim procese verbale detaliate la fiecare intervenţie.

 • Achiziţii hardware

  Ne ocupăm de achiziţionarea pieselor defecte.


Preţuri servicii

Tip Tarif cu contract de mentenanţă Tarif fără contract de mentenanţă
Deplasare 0 RON 100 RON
Constatare 0 RON 150 RON
Tarif /oră 0 RON 200 - 500 RON

Ai găsit ceea ce ai nevoie ?

Pentru detalii suplimentare te rugăm să se contactezi
Contact

Sfaturi utile

 • Preţul cel mai mic NU oferă întotdeaua şi servicii de calitate
 • Studiaţi cu atenţie ofertele
 • Cereţi explicaţii pentru orice nelămurire
 • Cereţi informaţii despre eventualele costuri suplimentare
 • Încheiaţi un contract de mentenansă